Customer insights

Voor belangrijke marcomkeuzes is diepgravende kennis nodig van je markt en van je klant. Hoe zit je markt in elkaar? Wat motiveert je klant? Wat heeft hij nodig? Wij vinden alle cruciale customer insights met beproefde onderzoekstechnieken en –tools.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Toegepast onderzoek: snel en pragmatisch

Onze onderzoekers begrijpen als geen ander je vraag en zijn uitstekende sparringpartners als het om de interpretatie en consequenties van de resultaten gaat. Dankzij de nieuwste online tools kunnen we snel, grondig en tegen lage kosten te werk gaan.

Smidswater is gericht op toegepast onderzoek. Wij zijn goed in het analyseren van resultaten en de vertaling naar de gevolgen voor de communicatie. Of het nu gaat om een onderzoek naar je merkreputatie of een pre-testing van een nieuwe merknaam, wij werken snel en vakkundig aan het antwoord op je vragen.

Kwalitatief en kwantitatief

Wij geloven in de mix van kwantitatief en kwalitatief onderzoek, afhankelijk van de vraagstelling. Vaak geven juist de gesprekken in het kwalitatieve onderzoek de kans om informatie uit het kwantitatieve onderzoek verder te doorgronden. Als creatief bureau, gebruiken we ook creatieve technieken. Nieuwsgierig? Neem contact op.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Cases

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.