Campagnes

Een goed creatief concept is de basis van een sterke campagne. Het draagt bij aan de merkbeleving en levert bovendien ook iets op: conversies of gedragsverandering bijvoorbeeld. Facebook-campagnes, traditionele offline campagnes of een specifieke wijkaanpak: Smidswater weet wat werkt en maakt het waar.

GEDRAGSVERANDERING

De ingrediënten voor een succesvolle campagne

We zijn een creatief bureau. Dus natúúrlijk krijg je een creatief campagneconcept. Gedragsverandering speelt een grote rol in campagnes. Of het nu gaat om de verkoop van een product of bewustzijn creëren rondom maatschappelijke thema’s. Daarnaast beseffen we ons goed: resultaat, daar draait het om. We testen en optimaliseren alle campagne-uitingen. We laten de data voor je werken!

DATA DRIVEN OPVALLEN

Effectieve media-inzet

Jouw doelgroep krijgt iedere dag duizenden uitingen naar zich toe. Hoe val je op in deze jungle van aandacht? En via welke kanalen en middelen komt jouw campagne tot leven? De selectie van mediakanalen doen we op basis van persona’s en customer journeys, in samenwerking met een mediabureau. Zo bereiken we je publiek op alle relevante brand touchpoints!

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk de pijlers

Campagnes bestaan in alle soorten en maten. Bekijk hier waar Smidswater in uitblinkt.

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.