Wervingscampagnes

Hoe krijg je solliciterend Nederland zo ver dat ze naar jóuw vacature kijken? Die vraag is nu misschien wel relevanter dan ooit. Het antwoord is: met een ludieke en effectieve wervingscampagne. Een campagne die de juiste snaar raakt en aanzet tot solliciteren. Dan is het aan jou.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Talent ligt niet voor het oprapen

De economie draait op volle kracht. Het talent in de arbeidsmarkt droogt op, en de aankomende jaren gaan er door de vergrijzing nog veel meer mensen het arbeidsproces uit. Kortom: de toppertjes liggen niet voor het oprapen, en jouw ideale kandidaat heeft naast jou nog veel meer opties. 

 

What’s in it for them

Je wilt de beste werkgever zijn, met de aantrekkelijkste job. Maar wat valt er bij jou te halen? Te leren? Talentvolle kandidaten kiezen niet zomaar voor je. Het hele plaatje moet kloppen. Daarom weerspiegelt een goede wervingscampagne het DNA van je organisatie. 

Dé expert in wervingscampagnes

Maar een sterke wervingscampagne is méér dan dat: je hebt een concept nodig dat in lijn is met je EVP (Employee Value Proposition) en employer branding strategie. Smidswater heeft veel ervaring met de uitrol van campagnes. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze gedurfde campagne voor het Havenbedrijf.

Roel van der Lubben

Projectmanager

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Cases

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Nieuwe merkverschijning Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers

Maak van je jaarverslag een marketingtool

Randstad, ING, CB

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Roel van der Lubben.