Een infographic uit je jaarverslag die volop wordt geliked op LinkedIn of een cinemagraph die wordt gedeeld op Facebook. Twee ijzersterke voorbeelden van jaarverslag-items die wij voor klanten hebben gemaakt. Onderdelen die je verslag sterker maken en die bijdragen aan je marketingdoelen. Smidswater zoekt graag naar de creatieve marketingkansen in jouw verslag!

Laat de getallen werken

We maakten een klassiek jaarverslag (online en print) voor CB, maar ook een geanimeerde samenvatting. In een bedrijf dat draait om indrukwekkende aantallen lieten we de getallen spreken. In een oogopslag ziet de bezoeker de kerncijfers voor 2017. Van het aantal producten in assortiment tot het aantal bezorgde pakketjes. Deze samenvatting was ideaal voor de socials van CB en werd dan ook volop gedeeld door bedrijf en medewerkers.

  Vernieuwende methodiek en krachtige merkuiting

  Een van ‘s werelds grootste uitzendorganisaties kiest voor een nieuwe en uitdagende huisstijl. Smidswater implementeert de huisstijl ook in het jaarverslag waardoor een uitdagende en krachtige merkuiting ontstaat. Net zo revolutionair, maar minder zichtbaar is de werkwijze waarbij een handige template ervoor zorgt dat de goedgekeurde jaarcijfers rechtstreeks in het verslag terechtkomen.

  Een beeld zegt zoveel meer

  Voor deze uitgave van het jaarverslag hebben we gekozen voor de cinemagraph en video. Beide elementen versterken en vertellen het verhaal van de vooruitstrevende en techgedreven bank. Korte en krachtige verhaaltjes die laten zien wat de bank bijdraagt aan de versnellende wereld. Perfect voor het jaarverslag, ideaal voor daarbuiten op de socials en andere online media.

  Smidswater maakt voor elke klant een jaarverslag dat aansluit op de marketingambities. Benieuwd hoe wij van jullie jaarverslag een inspirerend merkuiting maken? We komen graag langs met ons jaarverslagteam langs en verkennen de kansen!

  Meer weten?

  Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Roel van der Lubben.