Webdesign voor een onderscheidend onderwijsaanbod

Bouwschool Breda maakt studenten enthousiast voor de bouw

Bouwschool Breda is een regionale praktijkopleiding voor de bouw. Zij leidt op tot timmerman, metselaar, tegelzetter of leidinggevende en biedt daarnaast ook scholing aan personeel dat al werkzaam is in de bouw. Praktijkonderwijs en theorielessen bevinden zich er onder één dak. Een onderscheidend onderwijsaanbod!

Mobielvriendelijk webdesign dat aansluit op de customer journey

Hoe zorg je dat potentiële studenten de nodige informatie kunnen vinden én getriggerd worden om te gaan studeren aan Bouwschool Breda? Door je ook online goed te profileren. Met een mobielvriendelijk webdesign dat aansluit op de customer journey: de online ‘reis’ die bezoekers op de website afleggen.

User experience design voor alle doelgroepen

Met UX en responsive webdesign beantwoordde Smidswater deze vraag. Samen met Online Marketeers creëerden we oplossingen voor verschillende structurele vraagstukken. Zoals: hoe segmenteren we de communicatie naar verschillende doelgroepen? En: hoe vergroten we het aantal leads (aanmeldingen van potentiële studenten) via de website?

Bouwen aan de toekomst

De bestaande huisstijl vormde de basis voor de doorontwikkeling van de nieuwe online presentatie. Smidswater verzorgde vervolgens het user experience (UX) design en de technische ontwikkeling. Online Marketeers verzorgde de online strategie, copy en fotografie.

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Roel van der Lubben.