Communicatie

Je merk of organisatie heeft zijn eigen, unieke purpose. Een doel dat laat zien waar je voor staat, waarom je bestaat en waarover je een dialoog wilt aangaan. Smidswater heeft de nodige ervaring om je purpose te vertalen naar inspirerende verhalen voor uiteenlopende communicatiemiddelen, altijd op basis van een ijzersterke contentstrategie.

CONTENTTEAM

Merkuitingen die je merk versterken

Opvallen, relevant zijn en de juiste emotionele snaar raken bij de doelgroep, daar gaat het om bij elke communicatie-uiting. Het contentteam van Smidswater bestaat uit contentspecialisten die hun sporen hebben verdiend. Samen met opdrachtgevers duiken we in het onderwerp en vertalen dit in communicatie-uitingen die werken.

CONTENT EN MERK

Middelen in lijn met je strategie

Elke touchpoint in je contentstrategie vereist andere content. Wij zorgen ervoor dat alle middelen en bijbehorende verhalen – van jaarverslag tot Instagram Stories– gebaseerd zijn op eén en dezelfde strategie en dat de kern van je merk altijd op de sterkste manier wordt vertaald. In goed Nederlands noemen we dat: alignment! Juist op die manier werkt content voor je merk.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk de pijlers

Communicatie is een breed begrip. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.