Boeken

We lezen vrijwel niet meer: we scannen alleen nog maar online! En toch blijft een boek één van de mooiste communicatievormen die er bestaan. Voelen, ruiken, bekijken: het zijn de onovertroffen kwaliteiten van een gedrukt boek. Misschien niet voor iedereen, maar wij maken nog altijd boeken die mensen echt raken. Over mensen, over merken, met echte verhalen.

Gerad Schoenaker

Partner - SENS Real Estate

In ons vak is het belangrijk dat een ontwikkeling tot leven wordt gebracht, of het nu om een gebied of een specifiek gebouw gaat. Smidswater heeft ons al heel wat keren geholpen om zo’n ontwikkeling goed te positioneren en de juiste story line te vinden in woord en beeld. Het resultaat is vaak een prachtig boekwerk dat laat zien wat wij als Sens willen bereiken.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Van idee tot drukwerk

Een boek biedt je merk of organisatie ongekende kansen. Hier is de ruimte om een verhaal in al zijn nuances en kleurschakeringen uit de doeken te doen. Bijzondere typografie, paginagrote foto’s, infographics met stopkracht…in boeken kan het. Maar dat is uitwerking. Veel belangrijker is de stap die eraan voorafgaat: het idee, het concept. Samen met jou verkennen we het verhaal, de opties en het productieproces. Van het schrijfwerk tot de papiersoort.

Echte impact met boeken

Een kookboek voor een biologisch landbouwbedrijf of een boek over je bedrijfshistorie en bijbehorend merkverhaal; een boek kent eindeloos veel varianten. En, in tegenstelling tot veel online communicatie, blijft informatie uit een boek veel beter hangen in het geheugen – zo laat recent onderzoek weer zien. Daarom dagen wij klanten uit om weer eens een mooi boek te maken. Een boek doet ertoe.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Cases

Een boek vol ambitie

HS Kwartier

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.