Infographics

In onze online beeldcultuur draait het om beeld, tekst en cijfers. Dit komt allemaal bij elkaar in infographics. Voor steeds meer organisaties en merken ontwerpen we eigen, unieke sets van infographics. Ze zijn herkenbaar en vertellen razendsnel een eigen (merk)verhaal.

Wendy de Langen

Traffic manager Marketingcommunicatie & Branding - DAS

Het is prettig werken met de mensen van Smidswater. Dat doen we al een aantal jaren. Samen hebben we onze huisstijl vernieuwd en een mooie set aan tools en templates ontwikkeld. En daar hebben we nu profijt van als we een interactieve brochure, infographic, jaarverslag of wat dan ook laten maken. Een gouden greep is de iconenset die zo goed past bij ons en onze klanten en die we op zoveel manieren inzetten. Goed werk!

Bart Jacobs

Senior Communicatie adviseur - Havenbedrijf

De visuals die Smidswater voor de Havenvisie bedacht, troffen mij meteen. De voor ons zeer vertrouwde havenbeelden kregen opeens een bijna kunstzinnige dimensie. Prachtige platen die ik zo boven mijn bed zou hangen en die bovendien zo uniek zijn dat ze de Havenvisie daarmee een unieke uitstraling geven. Iedereen herkent het werk meteen. En ik vind de cirkels niet alleen erg fraai, ook inhoudelijk past de beweging precies bij onze visie op de toekomst van de haven.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Elvire Leedekerken

Communicatiemanager - Nationale-Nederlanden

Smidswater heeft ons geholpen met de videoproductie voor een event. Wij vonden de samenwerking heel prettig. Ons contactpersoon dacht goed met ons mee, gaf nuttige tips en hield rekening met onze wensen. We konden snel met elkaar schakelen en zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Gerad Schoenaker

Partner - SENS Real Estate

In ons vak is het belangrijk dat een ontwikkeling tot leven wordt gebracht, of het nu om een gebied of een specifiek gebouw gaat. Smidswater heeft ons al heel wat keren geholpen om zo’n ontwikkeling goed te positioneren en de juiste story line te vinden in woord en beeld. Het resultaat is vaak een prachtig boekwerk dat laat zien wat wij als Sens willen bereiken.

Marjan van der Zee

Manager Marketing en Communicatie

Bij CB laten we onze offline en online jaarverslagen al jaren opmaken door Smidswater. We schakelen altijd gemakkelijk en snel met elkaar en werken graag met ze samen. Onze doelgroep is vooral geïnteresseerd in het verhaal achter de cijfers. Dat weet Smidswater als geen ander op een creatieve en moderne manier te vertellen. Ik kan het bureau aan iedereen aanraden. We werken graag met hen samen: professionele mensen en ook gewoon leuke mensen 😊.

Vincent van den Putten

Asset Manager - CBRE Global Investors

Voor Delftse Poort heeft Smidswater ons geadviseerd bij de positionering, branding en uitwerking van de benodigde middelenmix met een pro-actief, kritisch en hardwerkend team. Een hele prettige samenwerking waarbij alle expertisegebieden van Smidswater hebben bijgedragen aan de herontwikkeling van Delftse Poort.

Data tot leven brengen

We scannen online meer dan we lezen én onze economie en samenleving is complexer dan ooit. Infographics geven grip op complexe data en processen en zijn – als het goed is – snel scanbaar en worden beter onthouden. Veel klanten enthousiasmeren wij om een eigen set infographics te ontwikkelen, volgens de huisstijl. Klant Randstad heeft zelfs een volledige communicatiestijl gebaseerd op iconen en infographics. Een eigen beeldtaal die razendsnel een verhaal vertelt en onmiskenbaar past bij het merk. Ze worden overal ingezet. In de aankleding van kantoor tot online animaties.

Infographics als merkversterker

Infographics zijn belangrijker dan ooit. Zeker online. Er is zoveel informatie en zo weinig tijd. Herkenbare infographics geven je als merk de kans om je verhaal te vertellen. Het is net zoals fotografie en tekst een soort eigen taal die je moet leren inzetten. Wij kunnen je daarbij helpen. Een ding is daarbij zeker; ze zorgen ervoor dat je merkpresentatie veelzijdiger en sterker is dan ooit.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Cases

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.