Infographics

In onze online beeldcultuur draait het om beeld, tekst en cijfers. Dit komt allemaal bij elkaar in infographics. Voor steeds meer organisaties en merken ontwerpen we eigen, unieke sets van infographics. Ze zijn herkenbaar en vertellen razendsnel een eigen (merk)verhaal.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Data tot leven brengen

We scannen online meer dan we lezen én onze economie en samenleving is complexer dan ooit. Infographics geven grip op complexe data en processen en zijn – als het goed is – snel scanbaar en worden beter onthouden. Veel klanten enthousiasmeren wij om een eigen set infographics te ontwikkelen, volgens de huisstijl. Klant Randstad heeft zelfs een volledige communicatiestijl gebaseerd op iconen en infographics. Een eigen beeldtaal die razendsnel een verhaal vertelt en onmiskenbaar past bij het merk. Ze worden overal ingezet. In de aankleding van kantoor tot online animaties.

Infographics als merkversterker

Infographics zijn belangrijker dan ooit. Zeker online. Er is zoveel informatie en zo weinig tijd. Herkenbare infographics geven je als merk de kans om je verhaal te vertellen. Het is net zoals fotografie en tekst een soort eigen taal die je moet leren inzetten. Wij kunnen je daarbij helpen. Een ding is daarbij zeker; ze zorgen ervoor dat je merkpresentatie veelzijdiger en sterker is dan ooit.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Cases

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.