Magazines

Magazines voelen als kleine cadeautjes, lazen we in een van onze blogs. En eigenlijk is dat een prima verwoording. Door een eigenzinnige mix van redactionele elementen maken wij voor tal van opdrachtgevers spannende, vermakelijke en boeiende magazines. En wat blijkt uit diverse lezersonderzoeken van onze magazines: ze worden gelezen en gewaardeerd! Online en in print.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Sterke verhalen in print

Voor diverse opdrachtgevers maken wij al jarenlang magazines of nieuwsbrieven. Dankzij een ijzersterk contentteam kunnen we klanten van redactievergadering tot distributie ondersteunen. En ja, alles begint met een ijzersterke bladformule, waarin je verkent welke content er nodig is om overtuigende verhalen te vertellen. Wie schrijft? Wie komen aan het woord? Print of online? Vandaaruit maken we magazines die verrassen en je raken.

Liefde voor magazines

Een uniek magazine over een monumentaal bedrijfsverzamelgebouw, een magazine voor huurders of een nieuwsbrief over octrooien. We maken ze allemaal met liefde en creativiteit. Want dat cadeautje is nooit een routineklus. Het is een heerlijke zoektocht naar onderwerpen, invalshoeken, fotografen en passende illustraties. Alleen op die manier kunnen we het magazine maken dat past bij doelgroep, merk en contentstrategie.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Cases

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.