Podcasts

Podcasten! Het vormt steeds vaker een winnend onderdeel van een contentstrategie. Een interviewserie met klanten over hun drijfveren of een wekelijks interview met collega’s over een veranderprogramma. Eenvoudig in productie, krachtig in de communicatiemix. Wanneer start jij met podcasten?

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

Overal luisteren naar je merk

Iedereen heeft een smartphone, tablet of computer. Daardoor kun je met podcasts iedereen eenvoudig bereiken. Inmiddels is er een ware podcastrevolutie gaande. Overal stappen individuen, bedrijven en mediaorganisaties in. Het past in de tijdgeest; je luistert naar het programma wanneer het jou uitkomt. In de trein, auto of op thuis op de bank. Verspreiding van je podcast? Professionele audio online distribueren was nog nooit zo eenvoudig. Wij weten de weg.

Maak regelmatig podcasts

Samen met onze klanten onderzoeken we de onderwerpen en thema’s voor de podcasts. Een eenvoudig programmaformat, een paar microfoons en een goede presentator; dat is meer dan voldoende. O ja, en regelmaat. Een losse podcast heeft geen waarde, maar wekelijks waardevolle gesprekken over bijvoorbeeld online marketing of ondernemen in China en luisteraars rekenen op je. Voor ons zijn podcasts een van de leukste uitbreidingen van de contentmix.

Edsco de Heus

Merk- en communicatiestrateeg

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne rondom inclusief werkgeven

WSP Haaglanden

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Edsco de Heus.