Video en animatie

Pats. Geraakt in het hart en hoofd. Dat is de kracht van moving content. Welk gevoel of boodschap je ook wilt overbrengen, met video of animatie laat je een blijvende indruk achter. Of dat nu gaat om employer branding, campagnes of een event: moving content biedt ontzettend veel mogelijkheden en krachtige opties om je verhaal te vertellen. Smidswater helpt je daarbij. Van het samen bedenken van een pakkend verhaal tot en met de eindmontage.

Elvire Leedekerken

Communicatiemanager - Nationale-Nederlanden

Smidswater heeft ons geholpen met de videoproductie voor een event. Wij vonden de samenwerking heel prettig. Ons contactpersoon dacht goed met ons mee, gaf nuttige tips en hield rekening met onze wensen. We konden snel met elkaar schakelen en zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Anne-Fleur de Vries

Sr. Communicatieadviseur a.i. - WSP Haaglanden

Smidswater is analytisch sterk en een prettige gesprekspartner. Voor de uitvoering van werkgeverscommunicatie hebben we een geweldige campagne gevoerd waarbij we werkgevers intrinsiek konden motiveren. Ook in merkpositionering is ze een fijne communicatiepartner met verstand van zaken!

Joost Schriever

Global Director Marketing - Randstad

Smidswater heeft een prestatie van formaat geleverd! In korte tijd hebben ze honderden ontwerpen gemaakt die we hebben gebruikt voor de internationale uitrol van onze nieuwe huisstijl. Deze succesvolle samenwerking zullen wij voortvarend voortzetten. Buitengewoon professioneel en plezierig!

De kracht van moving content

Alle moving content begint met een goed verhaal. Een verhaal dat past bij jouw organisatie, in jouw campagne en bij jouw merk. Een verhaal dat mensen aanspreekt. Dat verhaal is geen incident, maar onderdeel van je contentstrategie, van alle verhalen die je vertelt in woord en beeld. Dat is ons uitgangspunt. Met goede storytelling meer impact!

Trekken we alles uit de kast met een DOP, gaffer en holistische droneshots? Houden we het simpel met een klein team en intrigerende close-ups? Of is een vloeiende animatie de beste oplossing voor jouw vraag? Alles hangt af van jouw verhaal, je doel en je portemonnee. Iedere productie is maatwerk.

Een creatief proces geordend

Dat klinkt misschien als een paradox. Natuurlijk blijft onze creativiteit superbelangrijk om tot een aansprekend concept te komen en een goed verhaal. Tegelijkertijd wil je zo efficiënt mogelijk produceren. Daarom kent ons proces een aantal vaste stappen. We kijken wat we nodig hebben om tot een fantastisch eindproduct te komen. Een goede intake waarin we op zoek gaan naar de vraag achter de vraag, je doelen, je verwachtingen en je budget. Dan volgen concept en storyboard. Pas als dat akkoord is gaan we produceren en maken we een callsheet: een gedetailleerde planning en instructie voor een draaidag.

Ondertussen kijken we samen ook naar de instellingen van jullie online marketingtools. Soms kan het handig zijn om deze voorafgaand te optimaliseren zodat de resultaten van de video of animatie gemeten kunnen worden.

En dan? Draaien, monteren en samen met ons genieten van de post-productie. We zetten de puntjes op de i, zetten het sounddesign scherp en leveren de productie op in verschillende formaten. Jouw verhaal is klaar om te vertellen aan iedereen die het zien en horen moet!

Paulus Nabbe

Creative director

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Cases

Branded interieur voor Europa’s grootste haven

Port of Rotterdam

Campagne voor personeelswerving Havenbedrijf Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam

Den Haag staat op tegen eenzaamheid

Gemeente Den Haag

Herpositionering Delftse Poort in Rotterdam

CBRE Global Investors

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Paulus Nabbe.