Een gevoelig onderwerp en de juiste snaar.

Shoot Hulpmiddelbezorgd
CB is één van de grootste (logistieke) dienstverleners in Nederland en zorgt dagelijks voor slimme logistieke oplossingen voor healthcare, media en fashion. Een tijdje geleden lanceerde CB als spin-off het label hulpmiddelbezorgd.nl, waarmee zij de distributie van medische hulpmiddelen toevoegen aan hun logistieke apparaat. Een nieuw label vraagt natuurlijk om een introductiecampagne!

Van incontinentiemateriaal tot wondzorgproducten: hulpmiddelbezorgd.nl verspreidt medische hulpmiddelen door heel Nederland. Aan apotheken bijvoorbeeld, voor de bevoorrading. Maar ook bij mensen thuis. De medische achtergrond van het personeel van hulpmiddelbezorgd.nl zorgt voor écht onafhankelijk advies. Ze regelen alles met de zorgverzekeraar en het proces voor herhaalbestellingen loopt soepel. Ook leveren ze pakketjes discreet. Wel zo fijn, als het om incontinentiemateriaal gaat bijvoorbeeld. Tijd om heel Nederland hierop attent te maken met een introductiecampagne.

De juiste snaar

Met de campagne focussen we op incontinentiemateriaal: daar liggen voor hulpmiddelbezorgd.nl op dit moment de grootste kansen. Cruciaal bij het opstarten van de campagne was de positioneringsstrategie en bijbehorende boodschap. Urineverlies is namelijk best een gevoelig onderwerp. De volgende ingrediënten kregen een belangrijke rol in de campagne:

  • Herkenbaar: dat zou ik kunnen zijn
  • Normaal: wat ik heb is heel normaal
  • Positief: ook als je last hebt van urineverlies is er een (comfortabele) oplossing om je vrij te kunnen bewegen
  • Hulpmiddelbezorgd.nl heeft die oplossing!

 

Benieuwd naar het resultaat?

De commercial werd gerealiseerd in samenwerking met Twelve. De website en de online campagne werden samen met Online Marketeers gerealiseerd.

Merkintroductie

Voor de merkintroductie op de Nederlandse markt zijn verschillende middelen ingezet die hun eigen rol binnen de customer journey vervulden. De doelgroep werd uitgenodigd om in actie te komen en op een laagdrempelige manier iets te doen aan het urineverlies. Middels een gratis proefpakket bijvoorbeeld, en een speciale landingspagina met tips bij urineverlies.

Deel dit bericht:
Lees meer