Next level voor Academy for Leisure.

NHTV website - Smidswater

De Academy for Leisure is één van de vijf academies van de Breda University of Applied Sciences (voorheen de NHTV). De academie huist verschillende bachelor- en academische opleidingen in de vrijetijdsindustrie. Hoewel de website www.nhtv.nl veel feitelijke informatie over de opleidingen toonde, miste de academie nog een (online) plek waar ze écht het DNA van de academie konden laten zien.

Tijd voor een nieuwe website dus! Met veel mogelijkheden om het verhaal van de academie te vertellen: in beeld, video en met quotes van studenten. Ook wilde de Academy for Leisure laten zien hoeveel er gebeurt op de academie: talenten organiseren om de haverklap events, leuke minors gaan van start, inspirerende sprekers geven gastcolleges én het nieuws wordt gehaald met onderzoek. Belangrijk om dit alles een plek te geven op de website.

De nieuwe website zorgt ervoor dat studenten een goed beeld hebben van de opleiding. Beleving is nu hét woord wat je meteen te binnen schiet als je aan de Academy of Leisure denkt. De online communicatie prikkelt en nodigt uit. Samen met huidige studenten brachten we een gemiddelde dag uit het leven van een student in beeld

De Academy for Leisure huist niet alleen opleidingen, maar drukt ook haar stempel op het werkveld van de creatieve industrie en de vrijetijdssector. Zo doet de academie jaarlijks veel onderzoek. Op de nieuwe site krijgen daarom niet alleen (toekomstige) studenten, maar ook alumni en mogelijke opdrachtgevers een goed beeld van de academie.

Bekijk hier de website Academy for Leisure.

Deel dit bericht:
Lees meer