Webdesign voor onderscheidend onderwijsaanbod.

Bouwschool Breda

BouwSchool Breda is een regionale praktijkopleiding voor de bouw. Zij leidt jongeren op tot timmerman, metselaar, tegelzetter of leidinggevende en biedt daarnaast ook scholing aan personeel dat al werkzaam is in de bouw. Praktijkonderwijs en theorielessen bevinden zich er onder één dak. Een onderscheidend onderwijsaanbod!

Hoe communiceer je dat aanbod goed naar potentiële studenten? Hoe zorg je dat ze de nodige informatie kunnen vinden én getriggerd worden om te gaan studeren bij BouwSchool Breda? Door je ook online goed te profileren. Met een mobielvriendelijk webdesign dat aansluit op de customer journey: de online ‘reis’ die bezoekers op de website afleggen.

Met UX en responsive webdesign beantwoorde Smidswater deze vraag. Samen met Online Marketeers werkten we aan oplossingen voor verschillende structurele vraagstukken. Zoals: hoe segmenteren we de communicatie naar verschillende doelgroepen? En: hoe vergroten we het aantal leads (aanmeldingen van potentiële studenten) via de website?

De bestaande huisstijl vormde de basis voor de doorontwikkeling van de nieuwe online presentatie. Smidswater verzorgde vervolgens het user experience (UX) design en de technische ontwikkeling. Online Marketeers verzorgde online strategie, de copy en fotografie.

Deel dit bericht:
Lees meer