Wij zijn een Creative Agency

Wij zijn een creative agency met een hoofdkantoor in Den Haag en vestigingen in Amsterdam en Breda.

Creativiteit zorgt voor impact in communicatie en zet je op voorsprong. Creativiteit zit in onze genen (al 50 jaar). Net als de overtuiging dat je merk pas echt succesvol is als het gebaseerd is op een heldere identiteit. Die stellen we samen met jou vast om vanuit daar markt- en communicatiekansen te vinden en te benutten.

We vormen een hecht team van strategen, vormgevers, digitals, copywriters, online marketeers, maar óók consumentenpsychologen en videomakers. Daarnaast hebben we een ijzersterk partnernetwerk met daarin onder meer onze snelgroeiende dochteronderneming Online Marketeers.

Corporate story

50 jaar geleden begon in de grafische industrie een opstand. Ontwerpers maakten zich los van drukkerijen en zochten de ruimte voor hun creativiteit. Smidswater ontstond zo in de jaren ‘70 als een van de eerste ontwerpbureaus van Nederland. Het bureau werd vernoemd naar het Haagse grachtje waar het naast zat: het Smidswater.

Corporate story

Samen garanderen we dat je merk en je communicatie aan betekenis en kracht winnen. Wil je weten hoe we jouw impact kunnen versterken?

Neem contact op

MVO Statement

Onze maatschappelijke betrokkenheid komt op verschillende manieren tot uitdrukking. We doen dit zowel structureel als op projectmatige basis. We acteren actief op de tien principes van Global Impact. In dit document zijn onze keuzes en werkzaamheden die bijdragen aan een duurzame, verantwoorde en inclusieve maatschappij, opgesomd.

 

MVO Statement

Dit is wat we doen

Wij werken o.a. voor

Onze locaties

Wij hebben de leukste creatieve workspaces in Den Haag,
Amsterdam en Breda. Kom je eens langs?

De Volharding

Ons bureau in Den Haag bevindt zich recht aan de bruisende Grote Markt. Dé plek om inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten. Voor een creatieve brainstorm of een plek op één van de vele terrasjes. Kom je eens langs?
Contactformulier Bereikbaarheid

Het Merkhuis

In Breda werken we vanuit het gloednieuwe pand Het Merkhuis op de TripleO Campus. Het centrum voor creativiteit en techniek in Breda. Ook fijn: deze workspace is uitstekend bereikbaar vanaf het centraal station.
Contactformulier Bereikbaarheid

Olympisch Stadion

In Amsterdam werken we vanuit het Olympisch Stadion. Een bedrijfsverzamelgebouw dat door creatives, starters en gevestigde grote bedrijven omgetoverd is tot een ware creatieve en levendige hub.
Contactformulier Bereikbaarheid