Vacature Back-end Developer

Ben jij een digitaal talent en zoek je een fulltime functie in Den Haag of Breda? Kunnen we je wakker maken voor mooie websites, innovatieve applicaties of het oplossen van ingewikkelde bugs? Dan is dit je kans! Wij zoeken een developer die binnen ons team meewerkt aan het implementeren van front-end designs én de doorontwikkeling van slimme toepassingen. En vooral: iemand met een blik naar buiten. Kansen zien voor onze klanten en werken aan het uitbreiden van bestaande oplossingen.

Je werkzaamheden als Back-end Developer (Den Haag of Breda)

Als developer bij Think Yellow werk je voor Smidswater en Hello There! aan producties voor mooie (en vaak grote) merken. Samen met de andere digital natives werk je aan innovatieve en verrassende concepten. Jouw kracht ligt in de ontwikkeling van de Back-end, waarbij je rekening houdt met de wensen van de klant en de mogelijkheden binnen de scope van het maatwerk. Daarnaast is een productie opleveren pas het begin! Website verbeterprogramma’s zorgen voor een continue stroom aan verbeteringen aan bestaande websites, hierbij wordt je (naast je collega’s uit je directe team) ondersteund door een breder team van specialisten op het gebied van design, strategie, online marketing en content en soms ook direct met de klant.

Wat wij zoeken in een Back-end Developer

Je hebt kennis en ervaring met hoogwaardig development. Je werkt graag in een team en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op jouw vakgebied. Je kan lekker samenwerken met jouw collega’s, maar ook zelfstandig. Daarnaast wil je graag leren van je collega’s en sta je open om ook vanuit design en copy te kijken naar betere implementaties. Goed werkende digitale oplossingen geven jou een kick. Je hoeft nog niet jaren ervaring te hebben, je pakt dingen snel op en bent dan ook continu bezig met je eigen ontwikkeling.

Daarnaast heb je:

Pre’s:

Over Think Yellow

Think Yellow is een groep van bureaus, en volop in beweging. Samen helpen we bedrijven discipline-overstijgend bij de uitdagingen van dit digitale tijdperk. Wij begrijpen de impact van digitale ontwikkelingen bedrijven. Op nieuwe verdienmodellen, processen en positionering.
Think Yellow bestaat uit Smidswater (branding en campagnes), Online Marketeers (online marketing), Hello There (digital development), ZOOOM (video marketing) en Employity (recruitment).

Smidswater is een creatief bureau met vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Breda. Onze passie en focus ligt op het bouwen en onderhouden van sterke merken. Dit doen we door strategie, concept en design samen te brengen. Zo ontwerpen we visuele stijlen voor de meest uiteenlopende middelen: van websites tot animaties, (digitale) magazines, maar ook apps en applicaties. Het digitale werk wordt uitgevoerd vanuit ons label Hello There.

Onze talenten geven we de ruimte om zich te ontwikkelen en nauw samen te werken met verschillende disciplines. Zo werken er bij ons niet alleen andere developers en digital designers, maar ook strategen, copywriters en grafisch vormgevers. Kennis delen vinden we belangrijk. De lijntjes zijn daarom kort en er hangt een informele, open sfeer. Vanuit die open cultuur en in nauwe samenwerking met onze klanten creëren we de impact die we ambiëren. Dat doen we voor grote merken als Airbus, Online Marketeers, Randstad, ING, Nationale-Nederlanden, DAS, Royal Delft, Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Den Haag, BAM en CBRE.

Wat wij je bieden

En zodra het weer kan

Je weet wat je moet doen.

Grijp die kans. Doorbreek de sleur en ga voor die volgende stap. Take a chance. Dit gaat sowieso mooie herinneringen en ervaringen opleveren. A smooth sea never made a great sailor. Dusss join us for greatness. Sluit je bij ons aan!

Heb je nu nog steeds niet gesolliciteerd? Schiet eens op joh 😉
Hier is dat formulier.

Sollicitatieform