Vacature Afstudeerstage Marketing (Breda)

Do you dare to think differently? Ben jij een enthousiaste, leergierige student(e), die per september 2020 op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage in de richting van marketing? En woon je in (de buurt van) Breda? Lees dan snel verder!

Nou, dit is ‘m hoor! Die eerste stap naar een mooie carrière. Goed dat je ons gevonden hebt. Bij ons werk je hard, maar geniet je harder. Hier bouw je gegarandeerd een indrukwekkend CV en onvergetelijke herinneringen op.

Creatieve werkplek

De opdracht

Oké, dit is de opdracht. In het kort. MAND! Wij zoeken naar de antwoorden op twee vragen:

Kortom, we hebben behoefte aan een concurrentieonderzoek op het gebied van pricing en positionering. Maar óók jouw advies op basis van dit onderzoek.

Nu horen wij je denken… Think Yellow? MerkEN? Maar jullie bedrijf heeft toch Smidswater? En dat is toch één bedrijf? Tja, dat vergt wat uitleg. Komt ie:

De uitleg

Wij zijn part of Think Yellow. Think Yellow is een groep van bureaus. Onder Think Yellow vallen 5 labels: Smidswater, Online Marketeers, Employity, Hello There! en ZOOOM.

Wie ben jij?

Analyseren zit in je genen. Jij weet: data zegt méér dan een onderbuikgevoel! Je bent supernieuwsgiering en hungry naar kennis. Je doet wat je belooft. Geen woorden, maar daden. Je durft! Zeggen wat je vindt, feedback en complimenten geven gaat automatisch bij jou. Je bent niet perfect, wel transparant en eerlijk.

Wat wij jou bieden

Last but not least

Wij zijn een dynamische onderneming en we leren en groeien keihard, maar echt… er gaat nog regelmatig wat mis. Daar moet je dus wel tegen kunnen! Doe-dit-doe-dat-doe… niet aan de orde bij ons! Klinkt goed, toch? Daar staat wel een grote mate van zelfredzaamheid en zelf startend vermogen tegenover. Ook is onze officemanager streng, hééél streng. Schrikt dit jou niet af en herken jij je helemaal in bovenstaand profiel? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Reageer daarom snel op deze vacature voor Afstudeerstagiair(e) Marketing in Breda.

Sollicitatieform