Vacature Project Manager

Je bent projectmanager en hard op weg om de beste te worden in je vak. Op je huidige plek lukt dat niet (meer). En nu zoek je een bureau waar je jouw ambitie kan waarmaken. Waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Waar je voor mooie merken werkt en hen helpt om verder te groeien. Is that you? Dan zouden we zomaar eens een goede match kunnen zijn. Want wij willen ons bureau verder uit te bouwen. We willen daarom onze projectmanagement slagkracht vergroten en zoeken een projectmanager die ons helpt bij ‘the next step’.

Wat wij zoeken in een Project Manager

Als projectmanager help je organisaties futureproof te worden en te blijven. Dat doe je door in een team van professionals de processen te organiseren rond merkpositionering, design, websites, (moving) content en online resultaat. Kortom, je helpt klanten mee impact te creëren in hun markt. Jij organiseert en begeleidt positioneringstrajecten en campagnes en ondersteunt klanten met hun operationele marketingcommunicatie. Je bent in staat om discipline-overstijgend te denken en oplossing praktisch vorm te geven. Dat doe je samen met designers, online marketeers, copywriters en developers. Je houdt ervan om klanten én collega’s te inspireren en motiveren met uitdagende inzichten. Een beetje eigenwijs mag. Enthousiast moet!

Jouw eigenschappen

Jij begrijpt voor welke uitdagingen organisaties en merken staan en weet deze te vertalen in toekomstbestendige oplossingen. Jij bent een regisseur, klantgericht en digitaal gedreven. Je staat daarbij heel dicht op de businessontwikkelingen, bent vaak actief in verandertrajecten. Dat je weet wat daarbij komt kijken, is dan ook een pré.

Daarbij denk je buiten de kaders, kijk je ver vooruit en ben je in staat klanten overtuigend te adviseren en enthousiast te maken. Presenteren zit je in het bloed.

Jouw werk is het vertrekpunt van veel trajecten die we bij Think Yellow doen. Je bent gewend te schakelen met ondernemers, directies en (hoger) management. Voor hen ben jij een inspirerende sparringpartner.

Je bent creatief, doortastend en zelfsturend, en vooral ook een uitstekende communicator. Je weet het beste uit teams te halen, en je collega’s en opdrachtgevers te inspireren en mee te krijgen.

Niet onbelangrijk

Je houdt van afwisseling. In de comfortzone hangen is niet jouw stijl. 40 uur achter hetzelfde bureau ook niet. Je staat er dan ook voor open om zo nu en dan een interim- of een detacherings-opdracht te doen.

Je voelt je thuis bij onze ambitieuze plannen en bent hiervan een belangrijke aanjager. Samen tillen we het bureau naar een nog hoger plan, maar je acteert daarin ook gedeeltelijk zelfsturend. In deze functie rapporteer je direct aan de directie van Think Yellow.

Nu even heel concreet

Onze ideale projectmanager:

Over Think Yellow

Think Yellow is een groep van bureaus, en volop in beweging. Samen helpen we bedrijven discipline-overstijgend bij de uitdagingen van dit digitale tijdperk. Wij begrijpen de impact van digitale ontwikkelingen bedrijven. Op nieuwe verdienmodellen, processen en positionering.
Think Yellow bestaat uit Smidswater (branding en campagnes), Online Marketeers (online marketing), Hello There (digital development), ZOOOM (video marketing) en Employity (recruitment).

Smidswater is een creatief bureau met vestigingen in Den Haag, Amsterdam en Breda. Onze passie en focus ligt op het bouwen en onderhouden van sterke merken. Dit doen we door strategie, concept en design samen te brengen. Zo ontwerpen we visuele stijlen voor de meest uiteenlopende middelen: van websites tot animaties, (digitale) magazines, maar ook apps en applicaties. Het digitale werk wordt uitgevoerd vanuit ons label Hello There.

Onze talenten geven we de ruimte om zich te ontwikkelen en nauw samen te werken met verschillende disciplines. Zo werken er bij ons niet alleen andere developers en digital designers, maar ook strategen, copywriters en grafisch vormgevers. Kennis delen vinden we belangrijk. De lijntjes zijn daarom kort en er hangt een informele, open sfeer. Vanuit die open cultuur en in nauwe samenwerking met onze klanten creëren we de impact die we ambiëren. Dat doen we voor grote merken als Airbus, Online Marketeers, Randstad, ING, Nationale-Nederlanden, DAS, Royal Delft, Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Den Haag, BAM en CBRE.

Je weet wat je moet doen.

Grijp die kans. Doorbreek de sleur en ga voor die volgende stap. Take a chance. Dit gaat sowieso mooie herinneringen en ervaringen opleveren. A smooth sea never made a great sailor. Dusss join us for greatness. Sluit je bij ons aan!

Heb je nu nog steeds niet gesolliciteerd? Schiet eens op joh 😉
Hier is dat formulier.

Sollicitatieform