Ben jij de motion graphic designer die wij zoeken?

Ben jij geïnteresseerd in alles wat beweegt, weet je alles van After Effects én ben je op zoek naar een nieuwe job in Den Haag? Dan is dit je kans! Ons label ZOOOM zoekt een motion graphic designer.

Creatieve werkplek

Wie zijn wij?

ZOOOM is een Moving Content Agency. Met video’s en animaties verbinden we klanten en merken én weten we hoe we dit in de markt moeten zetten. Bij ZOOOM kun je terecht voor video, videomarketing en motion graphic design.

Come play for a pay

Hard werken in een goede sfeer, dat staat bij ons voorop. Een intense brainstorm afwisselen met een potje tafelvoetbal en een drukke week afsluiten met een gezellige borrel. We rekenen erop dat je buiten je grenzen durft te denken en te doen – alleen dan kunnen we ons onderscheiden bij onze klanten.

Wat ga je doen?

De animaties vloeien uit je vingers. Dit doe je voor uiteenlopende, mooie (en vaak grote) merken. Samen bedenken we verrassende concepten. Tijdens overleg en brainstormsessies met onze multidisciplinaire teams denk je mee en draag je bij aan het creatieve proces. Daarbij schakel je met (digital) designers, copywriters, strategen, developers, online marketeers en soms ook direct met de klant. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de perfecte uitwerking van de animatie.

Wie zoeken we?

Wat bieden we?

Stuur je motivatie, cv en portfolio naar danique@smidswater.nl of vul onderstaand formulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieform